If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите . Срещата беше уникална . На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ .
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите . Срещата беше уникална . На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ .
Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб .
П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна , Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница ) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения .
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
и до края на лятото ще правим ли още една среща ве4е тениски поне си имаме ще минем и без стикери и такива подробности само за идеята ...само да оправя моторетката 4е така като трактор работи
качих я,качий я!!!да не я видя на някой календар в местната книжарница по нова година.
Мишо благодаря за топлите думи,срещата ми с теб и венци направи тази среща за мен много приятна.не си казахме довиждане (съжалявам),на жената една роднина почина в събота по обед и се наложи да тръгна рано в неделя та ходих по погребения.надявам се да се видим на "итал-трака"(ако има пари).
благодарности на алекс (да се свети името му),също така и на неговата спътничка в живота.
Съжалявам за роднината...
Ей това Карнобат много хубав град с много хубави хора ще дойде Наистина супер си прекарахме... Между другото и съдбата се намеси, че да успеем да се намерим на магистралата(...Господ ме дари с рядко щастие на магистралата...буквално! хахахаха)...И аз много добре си прекарах и ми беше много драго...Надявам се да се видим на трак дея Снимката е супер...Ама трябваше още 5-6 да направиш под различни ъгли...хихихи
Добре де аз не разбрах,кой се е просълзил от радост или кеф или от бири ?
Като започна речта на Алекс...и просто много се развълнувах...като каза и "легендите 155" и направо протекох като радиатор на 155 хихихих......Тия пък от жълтите весници Wolfy и Фуриъса веднага изнаизвадиха фотоапаратите
Въобщеее срещата мина супер и многооо супер готини спомени ще ми навява иииии нямам търпение да се видим ВСИЧКИ пак
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб .
П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна , Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница ) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения .
На другата среща ще донеса и аз една 55 градуса домашна(мейд ин село житница)за отмъщение...
Comment