Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• на следващата такава среща може и звуков удар на правим - една 10-15 секундна сесия на моторите на прекъсвач голяма дандания ще направят!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      на следващата такава среща може и звуков удар на правим - една 10-15 секундна сесия на моторите на прекъсвач голяма дандания ще направят!
      Ей голям мерак да уморите някои дизел и да бъдете опушени
      92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
      95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
      90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
      00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите . Срещата беше уникална . На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ .
        75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
        155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
        FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
        Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
          Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите . Срещата беше уникална . На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ .
          със зарядно за акумулатори можем ли да ти помогнем ,да те съживим малко?
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Поздрави и от мен-радвам се ,че вече се познавам с повечето от вас!
            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
            Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
            Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Добре де аз не разбрах,кой се е просълзил от радост или кеф или от бири ?
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Оффффф... Още не мога да си зарезя на 100% батериите . Срещата беше уникална . На всички присъствали мога само да напиша : ЕВАЛА, СТРАХОТНИ СТЕ .
                Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
                sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                Ex...
                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                  Ти пък кога успя да се изнижеш...тая твоята ракия на финала ми довърши ритуалното самоубийство...на сутринта целия кукубенд и слави трифонов бяха в мойта глава...
                  Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб .

П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна , Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница ) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения .
                  75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                  155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                  FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                  Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• и до края на лятото ще правим ли още една среща ве4е тениски поне си имаме ще минем и без стикери и такива подробности само за идеята ...само да оправя моторетката 4е така като трактор работи
                    Last edited by Buxalkata; d.m.y г., 22:06.
                    http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                      качих я,качий я!!!да не я видя на някой календар в местната книжарница по нова година.
                      Мишо благодаря за топлите думи,срещата ми с теб и венци направи тази среща за мен много приятна.не си казахме довиждане (съжалявам),на жената една роднина почина в събота по обед и се наложи да тръгна рано в неделя та ходих по погребения.надявам се да се видим на "итал-трака"(ако има пари).
                      благодарности на алекс (да се свети името му),също така и на неговата спътничка в живота.
                      Съжалявам за роднината...

Ей това Карнобат много хубав град с много хубави хора ще дойде Наистина супер си прекарахме... Между другото и съдбата се намеси, че да успеем да се намерим на магистралата(...Господ ме дари с рядко щастие на магистралата...буквално! хахахаха)...И аз много добре си прекарах и ми беше много драго...Надявам се да се видим на трак дея Снимката е супер...Ама трябваше още 5-6 да направиш под различни ъгли...хихихи

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Добре де аз не разбрах,кой се е просълзил от радост или кеф или от бири ?
                      Като започна речта на Алекс...и просто много се развълнувах...като каза и "легендите 155" и направо протекох като радиатор на 155 хихихих......Тия пък от жълтите весници Wolfy и Фуриъса веднага изнаизвадиха фотоапаратите

Въобщеее срещата мина супер и многооо супер готини спомени ще ми навява иииии нямам търпение да се видим ВСИЧКИ пак
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

Хахах, скоросмъртницата накрая ни махна главите на всичките десетина оцелели, не само на теб .

П.С. Драми аз нямах (Туборг, Троянска домашна , Сливенска перла, Сопотска скоросмъртница ) освен, че цялата неделя леко още ми се въртеше "хеликоптер" при резки движения .
                        На другата среща ще донеса и аз една 55 градуса домашна(мейд ин село житница)за отмъщение...
                        Ex...

Comment

• Първоначално публикувано от 155_8000rpm Покажи съобщение
                          На другата среща ще донеса и аз една 55 градуса домашна(мейд ин село житница)за отмъщение...
                          носи,носи,вии само за ракия мислите

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
                            кой го казва Митака
                            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
                              кой го казва Митака
                              тихо,тихо,тихо,4е тракторите таман спряха

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
                                Е ти па хич не мислиш.........

Айде наздраве...
                                Ex...

Comment

Working...
                                X